Tudtad-e?

Tudtad-e?

Egy tehenet be lehet rúgatni, ha almával eteted.

 

 

 

 

Bennfentesek szerint Simon Cowell el akarja törölni a fizetős sms-szavazást.

 

Az utóbbi években szinte az összes országban zuhant az X-Faktor népszerűsége, ezért a tehetségkutató atyja, Simon Cowell állítólag úgy döntött, hogy ingyenessé teszi a szavazást. Abban reménykedik ugyanis, hogy ha nem kell fizetni a voksolásért, talán többen csatlakoznak majd a szavazók táborához, és emelkedik majd a műsor nézettsége is.

"Simon mindent megtesz azért, hogy idén bevezesse az ingyenes szavazást. Ezzel ugyanis a nagyon fiatal generációkat is bevonná, hiszen akár a Twitteren keresztül is tudnának voksolni a kedvenceikre anélkül, hogy a szüleik pénzét költenék a szavazatokkal.

Sőt, azzal, hogy bárki szavazhat, könnyen lehet, hogy teljesen megváltozik az egész műsor, hiszen ki tudja? Előfordulhat, hogy korábban is máshogy alakult volna a végeredmény, ha azok a fiatalok is szavaztak volna, akik végül nem tették az sms-ek ára miatt."

Kíváncsian várjuk, hogy valóban bevezetik-e az ingyenes szavazást, és ha igen, ez érinteni fogja-e az összes ország X-Faktorát. Ti egyébként hogy álltok a szavazással? Nektek is visszatartó erő, hogy fizetni kell érte? 

 

Forrás: http://neon.hu

Szerző: Gery German | 2014. január 12.
Szavazás
Mi a kedvenc napszakod?
Hajnal
Reggel
Dél
Délután
Este